Side Navigation

X

Savjetovanje za oboljele od Alzheimerove demencije i drugih oblika demencije

 

 NOVOSTI|

U ponedjeljak, 9. siječnja 2023. godine, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo održat će se besplatno savjetovalište za obitelji oboljelih od Alzheimerove demencije i drugih oblika demencije.

Savjetovanje započinje u 9:30 sati, a vodit će ga pravna stručnjakinja Udruge Memoria iz Osijeka, gospođa Silvija Dološić Groznica.

Pravno i psihološko savjetovanje bazirat će se na individualnom pristupu s ciljem unaprjeđenja kvalitete života i zaštite dostojanstva starijih osoba, oboljelih osoba od Alzheimerove bolesti i članova njihovih obitelji.

Savjetovanje obitelji i korisnika obuhvatit će prava i usluge iz sustava socijalne skrbi prava i usluge iz sustava zdravstvene skrbi te obuhvatiti tzv. rano planiranje budućnosti kako bi osobe u prvim stadijima Alzheimerove bolesti zaštitile svoje dostojanstvo, zlouporabu svoje imovine i prava na život.

Molimo sve koji žele više saznati o Alzheimerovoj demenciji i drugim oblicima demencije ili im je potrebna pomoć i podrška jer su član obitelji ili skrbnik oboljele osobe, da se obrate na telefon 031 651 479, putem e-maila: info@crvenikrizvalpovo.hr. ili da dođu osobno na adresu Prilaz Crvenom križu 2, Valpovo.

Izvor: Savjetovanje za oboljele od Alzheimerove demencije i drugih oblika demencije | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>