Side Navigation

X

Savjetovanje za obitelji oboljelih od Alzheimerove demencije i drugih oblika demencije

 

 NOVOSTI| 

U utorak, 22. ožujka 2022. godine, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo s početkom u 9:30, pravna stručnjakinja Udruge Memoria iz Osijeka, Silvija Dološić Groznica, održat će besplatno savjetovalište za obitelji oboljelih od Alzheimerove demencije i drugih oblika demencije.

Kroz rad s članovima obitelji važno je upoznati ih s osnovnim karakteristikama bolesti, simptomima ranog početka, fazama progresivnog razvoja bolesti kao i kraja bolesti koja traje i više od 10 godina.

Tijekom savjetovanja obitelji, a i same oboljele osobe mogu saznati i dobiti savjete o osnovnim karakteristikama bolesti, fazama razvoja i trajanja bolesti, adekvatnoj skrbi i njezi oboljele osobe, sprječavanju njegovateljskog stresa, psihosocijalnu pomoć i sve zdravstvene, socijalne i ostale savjete za svakodnevni život sa oboljelom osobom.

Molimo sve koji žele više saznati o Alzheimerovoj demenciji i drugim oblicima demencije ili im je potrebna pomoć i podrška jer su član obitelji ili skrbnik oboljele osobe, da nam se obrate na telefon 031 651 479 ili putem e-maila: info@crvenikrizvalpovo.hr. ili da dođu osobno na adresu Prilaz Crvenom križu 2, Valpovo.

Tamara Katalinić

Izvor: Savjetovanje za obitelji oboljelih od Alzheimerove demencije i drugih oblika demencije | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>