Side Navigation

X

Sambo klub Belišće ponovno na vrhu

SAMBO KLUB BELIŠĆE PONOVNO NA VRHU

Objavljeno: 17. 12. 2018.

Sambisti Sambo kluba Belišće jučer su na državnom prvenstvu u Zagrebu još jednom pokazali kako se napornim treninzima i zalaganjem svakog pojedinca mogu postići zavidni rezultati.
Naime, postali su dvostruki prvaci Hrvatske u kadetskoj konkurenciji, i kadeti i kadetkinje u sportskom sambu, te dvostruki prvaci Hrvatske seniorke i seniori u comba sambu. Također su seniori osvojili i 3. mjesto  u sportskom sambu. Valja istaknuti kako su u seniorskoj konkurenciji combat samba osvojili sva prva mjesta u svim kategorijama.

– Sam rezultat nas još više raduje jer smo to ostvarili u žestokoj konkurenciji gdje su nam rivali bili Pit bull iz Splita, Ban team Zagreb, Crows Zagreb i Sambo klub Zagreb koji se ove godine okitio i odličjima na svjetskom i europskom prvenstvu.
Izuzetno sam zadovoljan rezultatima svojih boraca, pogotovo kadeta i kadetkinja jer je to znak da i u budućnosti ovaj klub ima prosperitet. Ujedno ovo je lijep završetak godine. Nagodinu se moramo dobro pripremiti za izlazak na europsku i svjetsku scenu gdje će se skupljati bodovi za olimpijske igre jer je sambo od nedavno postao OLIMPIJSKI SPORT! – istaknuo je Christian Uskoković predsjednik Sambo kluba Belišće.

Preostaje nam čestitati pobjednicima na postignutim rezultatima i zaželjeti im ovakve rezultate i u budućnosti.

Izvor: Sambo klub Belišće ponovno na vrhu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>