Side Navigation

X

RUČAK ZA GRAĐANE NA DRAVI

RUČAK ZA GRAĐANE NA DRAVI

Objavljeno: 02. 5. 2019.

Još jednim zajedničkim ručkom za građane  na desnoj obali Drave “Kod pijeska” obilježen je Dan grada Belišća. Grad Belišće je i ove godine tradicionalno 30. travnja za sve građane pripremio besplatni ručak, pečenog vola i grah u 600 litarskom kotliću.

Mnoštvo građana pod velikim šatorom uživalo je u zajedničkom ručku i druženju na lokaciji koja je u Belišću godinama bila glavno “prvomajsko” izletište. Gradonačelnik Belišća Dinko Burić još je jednom svim Belišćankama i Belišćanima čestitao Međunarodni praznik rada i zaštitinika belišćanske Župe sv. Josipa Radnika te poželio svima lijep provodom sa željom da i naredne dane obilježavanja Dana grada, koje će trajati do 19. svibnja, ugodno provedu te u bogatom programu proslave svatko nađe nešto za sebe.

Grah u velikom kotlu za građane skuhali su članovi Udruge “Kotličari” iz Belišća, dok je za cijelonoćno pečenje vola teškog gotovo 500 kilograma bio zadužen Gudlin Gastro iz Petrijevaca.

U glazbenom programu nastupili su Stjepan Jeršek Štef i Tamburaški sastav Džentlmeni.

Foto: Efekt media 

Izvor: RUČAK ZA GRAĐANE NA DRAVI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>