Side Navigation

X

ROMANO KLANJŠČEK VICEPRVAK RAVNOKOTARSKE FIŠIJADE U BENKOVCU

ROMANO KLANJŠČEK VICEPRVAK RAVNOKOTARSKE FIŠIJADE U BENKOVCU

Objavljeno: 28. 6. 2019.

Na Dan državnosti, 25. lipnja 2019. u organizaciji Turističke zajednice Ravni Kotari i Grada Benkovca održana je 14. Ravnokotarska fišijada.

Na Trgu Domovinske zahvalnosti u središtu Benkovca ove je godine u natjecanju sudjelovalo 38 ekipa, a među njima i brojne ekipe iz Belišća i Slavonije. Grad Belišće i Turističku zajednicu i ove su godine predstavljali voditelj odsjeka za komunalno redarstvo i komunalne poslove Romano Klanjšček, potpredsjednik Gradskog vijeća Milan Zamaklar i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić.

Pripremiti najbolji fiš po domaćoj recepturi, nije bio nimalo lak zadatak. Brojni posjetitelji koji su osim fiša mogli kušati i srdele s gradela, bili su ponuđeni i čvarcima od šarana u pripremi vlasnika baranjskog restorana ”Kovač čarda” Arpada Šipeca, ujedno i predsjednika ocjenjivačkog žirija.

Ove godine, treće mjesto na Ravnokotarskoj fišijadi osvojila je ekipa ”Cimeri” iz Belišća (Marin Vuksanić i Trpimir Novaković), druga nagrada pripala je ekipi Grada Belišća i kuharu Romanu Klanjščeku,  dok je prvo mjesto osvojila ekipa ”Bećari”, Slavonci iz Zadra. I ove godine, sve tri prvoplasirane ekipe nagrađene su kotlićima.

Izvor: ROMANO KLANJŠČEK VICEPRVAK RAVNOKOTARSKE FIŠIJADE U BENKOVCU | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>