Side Navigation

X

REPRIZA PREDSTAVE ZA MLADE “UNDER PRESSURE”

REPRIZA PREDSTAVE ZA MLADE “UNDER PRESSURE”

Objavljeno: 20. 2. 2020.

Nakon iznimno uspješne i posjećene premijerne i jedne reprizne izvedbe nove predstave za mlade u Centru za kulturu Sigmund Romberg u 2019. godini, Dramska skupina mladih Amaterskog kazališta Belišće sljedećeg tjedna ponovno će zaigrati duhovitu predstavu “Under pressure”. Predstava na engleskom jeziku novitet je u radu belišćanskog kazališta, koji je odlično primljen od strane publike. U predstavi igraju učenici Srednje škole Valpovo Leonarda Nago, Ema Vujičić, Sofija Mihaljević, Helena Slačanac, Domagoj Berečić i Domagoj Lovošević, a voditeljica je profesorica engleskog i njemačkog jezika Ljiljana Vučković.

Reprizu predstave “Under Pressure” svi zaljubljenici u kazalište i engleski jezik moći će pogledati usrijedu, 26. veljače 2020. godine, s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Osim mature, u životu svake maturantice važna je i maturalna večer. Julie Hollander nije iznimka. Ni jedan ju dečko još nije pozvao i ona zbog toga očajava. Opsjednuta je gubitkom kilograma i zbog toga je u lošem raspoloženju i misli da nije dovoljno dobra. Hoće li joj se ipak posrećiti? Odgovor na ovo pitanje saznajte u srijedu, u 20 sati.

Pozivamo sve da svojim dolaskom podrže rad mlade dramske skupine i njihova nastojanja da učine kazalište mjestom za nove izazove, ostvarenja i obogaćivanje života i izvođača i publike.

Ulaz je slobodan.

Tea Kozina, mag.prim.educ., ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: REPRIZA PREDSTAVE ZA MLADE “UNDER PRESSURE” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>