Side Navigation

X

Razglasna i sportska oprema za članove RKUD-a “Crvena jagoda”

RAZGLASNA I SPORTSKA OPREMA ZA ČLANOVE RKUD-A “CRVENA JAGODA”

Objavljeno: 21. 6. 2019.

U petak, 21. lipnja 2019. godine, u Maloj vijećnici grada Belišća zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković sa svojim suradnicima upriličila je prijam za članove Romskog kulturno-umjetničkog društva “Crvena jagoda“. Prijamu je nazočio i predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine grada Belišća, a ujedno i predsjednik RKUD-a Mario Balog sa svojim zamjenikom i članovima.

Tom prigodom, zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković uručila je razglasnu i sportsku opremu potrebnu za rad RKUD-a i održavanje kulturno-glazbenih programa, ukupne vrijednosti 21.162,49 kn s PDV-om.

U svome je obraćanju istaknula kako Grad Belišće podupire rad i drugih udruga koje se bave očuvanjem kulturne baštine i tradicije, a ovom opremom članovima RKUD-a bit će omogućeno da na dostojan način prezentiraju svoju zajednicu te prenose romske običaje i tradiciju.

Predsjednik RKUD-a Mario Balog zahvalio je na uručenoj opremi i pomoći pruženoj od Grada Belišća kako bi romska nacionalna manjina na području grada Belišća imala što bolje i kvalitetnije životne uvjete.

Na ovaj način Grad Belišće nastoji osigurati uvjete za kvalitetan rad RKUD-a te nastavlja izuzetno dobru suradnju s lokalnom romskom zajednicom, a koja može biti uzor i drugim jedinicama lokalne samuprave u Republici Hrvatskoj.

Foto: Tin Lacković

Izvor: Razglasna i sportska oprema za članove RKUD-a “Crvena jagoda” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>