Side Navigation

X

RADOVI ČLANOVA FOTOKLUBA I CENTRA TEHNIČKE KULTURE VALPOVO-BELIŠĆE NA IZLOŽBI FOTOGRAFIJA “SVIJET OKO NAS”

RADOVI ČLANOVA FOTOKLUBA I CENTRA TEHNIČKE KULTURE VALPOVO-BELIŠĆE NA IZLOŽBI FOTOGRAFIJA “SVIJET OKO NAS”

Objavljeno: 20. 2. 2020.

U rovinjskom Centru vizualnih umjetnosti Batana otvorena je nacionalna izložba mladih fotografa (do 25 godina) pod nazivom “Svijet oko nas”.

U konkurenciji, za koju je ocjenjivačka komisija ustvrdila da je bila ne samo brojčano impozantna, nego i kvalitetom fotografija nadmoćna, dodijeljena su priznanja za najbolje fotografije. Međutim, sam izbor za postav izložbe izuzetno je priznanje autorima.

Na izložbi sve do 14. ožujka mogu se razgledati svi radovi koje je selekcijska komisija izabrala za ovogodišnju ediciju. Riječ je o 110 fotografija od 86 autora i šest kolekcija. Među njima nalaze se i pohvaljeni radovi sedam autora, a to su Nikolina Bujanić, Hana Todorov, Matea Plavšin i Stefanija Pujić, Luka Kmet, Ema Babić i Leon Horvat, te fotografije čiji su autori dobili posebne pohvale: Nela Filić, Tia Birovljević, Filip Maričić, Ivan Ljubešić, Lovro Janko, Mihaela Zaharija i Kemal Gašaj.

Od 110 izloženih radova 29 su autori mladi iz Fotokluba Valpovo i Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće.

https://www.facebook.com/FotoklubVALPOVO/?ref=bookmarks

Dragan Francuz, tajnik

Izvor: RADOVI ČLANOVA FOTOKLUBA I CENTRA TEHNIČKE KULTURE VALPOVO-BELIŠĆE NA IZLOŽBI FOTOGRAFIJA “SVIJET OKO NAS” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>