Side Navigation

X

Produžen rok za prijavu na literarni natječaj

 

 NOVOSTI| 

Nakon mnogih upita i sugestija, Ogranak Hrvatskog novinarskog društva Belišće odlučio je produžiti rok za prijavu na literarni natječaj na temu “Zašto volim, a zašto ne volim školu”, ali i uključiti još veći broj učenika.

Naime, u sklopu Dječjeg tjedna pozvani su svi učenici nižih razreda s područja Belišća i prigradskih naselja da napišu duži ili kraći tekst, u stihu ili prozi, a sada se literarni natječaj proširuje i na učenike petih i šestih razreda.

U skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama i preporukama, natječaj će biti proveden online, a pisane radove roditelji učenika (ili učiteljice i učitelji) mogu poslati na e-mail adresu Ogranka HND-a Belišće belisce.hnd@gmail.com ili u inboks Facebook stranice Ogranka. Važno je napisati i ime i prezime djeteta, razred, kao i adresu te kontakt broj roditelja. Natječaj traje do nedjelje, 25. listopada.

Naši lokalni novinari, članovi belišćanskog ogranka Monika Đogaš, Dajana Petovari i Tin Lacković, odabrat će najzanimljivije dječje literarne radove, a predsjednik Ogranka HND-a Belišće Mato Jerkić potrudio se za njih osigurati vrijedne nagrade.

Izvor: Produžen rok za prijavu na literarni natječaj | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>