Side Navigation

X

Premijerno izvedena komedija “Agencija za spajanje parova Babe bez kočnica”

 

 NOVOSTI|

U subotu, 24. rujna 2022. godine, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, a u sklopu 2. Mjeseca komedije, izvedena je premijera predstave “Agencija za spajanje parova Babe bez kočnica”.

Babe bez kočnica su odličnom glumom, humorističnim razgovorima i doskočicama izvele svoju prvu premijeru predstave, komedije, a publika je svojim smijehom ispunjavala dvoranu od samoga početka. Time su pokazale i dokazale kako nikada nije kasno započeti glumačku karijeru. Voditeljica skupine, redateljica i autorica teksta predstave je Zdenka Zbanatski, a uz nju su u predstavi još igrale Anica Puljek, Ana Mihaljević, Ankica Jelkić, Stanka Krznarić i Kaja Antolović. Šaptačica u predstavi je  Nevenka Blažević, a inspicijentica Nada Kavicki. Ovu predstavu posvetile su dragoj preminuloj članici Moriki Šimić.

Predstava je održana u suradnji s Centrom za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskim kazalištem Belišće, a uz pokroviteljstvo Osječko-baranjske županije.

Katarina Bošnjak, Voditeljica galerijsko-izložbene djelatnosti

Izvor: Premijerno izvedena komedija “Agencija za spajanje parova Babe bez kočnica” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>