Side Navigation

X

Premijera predstave “Kal slavonski”

 

 NOVOSTI| 

Centar za kulturu Sigmund Romberg i Amatersko kazalište Belišće pozivaju Vas na premijeru predstave “Kal slavonski” u izvedbi Ivice Koprivnjaka i Fabijana Štefića, koja će se održati u četvrtak, 23. rujna 2021. godine, s početkom u 18 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Tema ove drame sudbina je čovjeka koji je pokušavao ostvariti svoje ambicije na surov način. Posljedica toga je težak život, nezadovoljstvo i nemogućnost ostvarenja komunikacije s bliskim osobama. Tekst predstave dramska je prilagodba pripovijedaka Ivana Kozarca. Režiju i dramatizaciju proze potpisuje Ljiljana Silađi. Predstava je obogaćena plesnim nastupom Josipa Štefića i Ivane Pavoković, a šaptačica je Ada Komaromi.

Premijerna izvedba predstave ujedno je i županijska smotra pred službenim selektorom za 61. Festival hrvatskih kazališnih amatera.

Besplatne ulaznice potrebno je rezervirati na telefon Centra za kulturu Sigmund Romberg 031/533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili Facebook Centra. Predstava će se održati poštujući epidemiološke mjere i preporuke Stožera civilne zaštite RH.

Tea Glavica, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: Premijera predstave “Kal slavonski” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>