Side Navigation

X

Predstavom “Čaj za dvije” zatvoren 42. dramski memorijal

 NOVOSTI|

U petak, 8. travnja 2022. godine, u Centru za kulturu Sigmund Romberg, održana je predstava Amaterskog kazališta Belišće “Čaj za dvije”, kojom je zatvoren 42. memorijal Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje.

Dramska skupina AK Belišće po drugi puta izvela je komediju “Čaj za dvije” slovenskog autora Tone Partljiča. Publiku su oduševili i nasmijali Nevenka Blažević, Ana Srakić, Dubravko Šokčević, Ines Majdenić, Vlado Jung i Vladimir Paulić. Šaptačica je Ada Komaromy, a redatelj predstave i voditelj ansambla Ivica Koprivnjak.

“Čaj za dvije” duhovita je i topla predstava u kojoj u sudbinama likova prepoznajemo mnoge životne situacije. Radnja je smještena u dom za starije i nemoćne osobe gdje zajedničku sobu privremeno dijele jedna priprosta seljanka i jedna bivša glumica, prvakinja kazališta. Njihove kulturološke različitosti i navike izvor su brojnih duhovitih situacija ispod čega se nazire priča o taštini, odbačenosti, ali i prijateljstvu.

Izvor: Predstavom “Čaj za dvije” zatvoren 42. dramski memorijal | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>