Side Navigation

X

PREDSTAVNICI HVIDR-e BELIŠĆE SVEĆANO OBILJEŽILI DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE I DAN HRVATSKIH BRANITELJA GRADA BELIŠĆA

PREDSTAVNICI HVIDR-e BELIŠĆE SVEĆANO OBILJEŽILI DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE I DAN HRVATSKIH BRANITELJA GRADA BELIŠĆA 30.05.2020

Sretan Dan državnosti Republike Hrvatske i Dan hrvatskih branitelja Grada Belišća!

Slika

Predstavnici udruge HVIDR-a Belišće, zajedno s predstavnicima braniteljskih udruga Valpovštine, MUP-a, PP Belišće i predstavnicima lokalne samouprave, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno Spomen križa žrtvama Domovinskog rata na gradskom groblju grada Valpova i grada Belišća te podno Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima slavne 107 Brigade HV-a na lijevoj obali rijeke Drave – Bentu, svečano su obilježili Dan državnosti Republike Hrvatske i Dan hrvatskih branitelja grada Belišća.

Svečani ugođaj obilježavanju pružili su članovi Puhačkog orkestra DVD-a Valpovo pod ravnanjem Dalibora Košutića izvođenjem himne i prigodne glazbe tijekom polaganja vijenaca i paljenja svijeća, a molitvu su predvodili, župnik župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Valpovo, Zvonko Mrak i župnik župe sv. Josipa Radnika Belišće, fra Dario Mican.

Program obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske i Dana hrvatskih branitelja Grada Belišća završen je svetom misom u župnoj crkvi sv. Josipa Radnika u Belišću, koju je predvodio župni vikar, fra Tomislav Vrsaljko.

    

   Slika

    

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

HVIDR-a Belišće

     

Pogledaj još

Comments

Cisto

Žalosno je da HVIDR-a Belišće koristi stare slike da prikaže da su u tolikom broju bili na odavanju počasti polaganjem vijenaca i paljenje svijeća na dan Branitelja Grada Belišća. A zna se da je Gradonačelnik Valpova bio taj koji je bio na polaganju vijenaca vidi se iz slika na stranicama Grada Valpova.
Branko

VLADO STAKIC

Branko,zalosna je cinjenica da je HVIDR-a BELISCE uspijela uvjeriti cijelokupnu javnost i dobar dio medija da u BELISCU na gradskom groblju postoji spomen obiljezje Spomen kriz svim zrtvama poginulim u Domovinskom ratu u gradu Beliscu.
Pozivam HVIDR-u BELISCE da objavi dokumenat kada je gdje i tko postavio i svecano otkrio spomen obiljezje Spomen kriz svim zrtvama poginulim u Domovinskom ratu u gradu BELISCU.
Pozivam Beliscanski list,Gradski radio BELISCE ,Valpovstinu info HR-Valpovstina da u svojim medijima objave istinu zasto u BELISCU na gradskom groblju nema spomen obiljezja Spomen kriz svim zrtvama poginulim u Domovinskom ratu u gradu Beliscu.

vlado stakic

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>