Side Navigation

X

PREDSTAVNICI GRADA BELIŠĆA I SOCIJALNE SAMOPOSLUGE PREDALI DONACIJE VUKOVARSKOJ SOCIJALNOJ SAMOPOSLUZI

PREDSTAVNICI GRADA BELIŠĆA I SOCIJALNE SAMOPOSLUGE PREDALI DONACIJE VUKOVARSKOJ SOCIJALNOJ SAMOPOSLUZI

Objavljeno: 21. 11. 2019.

U srijedu, 20.11.2019. godine, predstavnici Mreže socijalnih samoposluga posjetili su socijalnu samoposlugu Vukovar i donijeli donacije prikupljene u akciji “Tjedan solidarnosti za socijalnu samoposlugu Vukovar”. U tu akciju uključio se i Grad Belišće sa Socijalnom samoposlugom Belišće čiji su predstavnici Branimir Kolarić i Danijela Kupanovac bili sudionici tog susreta.

Lijepo je bilo vidjeti ujedinjene ljude od krajnjeg juga do krajnjeg istoka Lijepe naše s jednim istim ciljem – pomoć i humanost na djelu! To je jedan od pokazatelja da još uvijek ima ljudi dobrog srca.

Vukovar nije samo obljetnica 18.11. i sjećanje na stradale. Ima Vukovar i ljude koji u njemu žive i trebaju pomoć!

Stoga su predstavnici socijalnih samoposluga toga dana bili kao jedan, spojili su se Imotski, Split, Zagreb, Koprivnica, Križevci, Virovitica, Našice, Belišće, Osijek i Vukovar. Njihov je posjet izmamio osmijeh i suze radosnice djelatnica vukovarske samoposluge, Jasne i Tamare. Potrudile su se da današnji susret ostane u lijepom sjećanju te su ih prijateljski ugostile i provele njihovim gradom HEROJEM.

Ukratko se može reći kako je to bio divan dan s prekrasnim ljudima ispunjen emocijama i dobrim djelima.

Danijela Kupanovac

Izvor: PREDSTAVNICI GRADA BELIŠĆA I SOCIJALNE SAMOPOSLUGE PREDALI DONACIJE VUKOVARSKOJ SOCIJALNOJ SAMOPOSLUZI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>