Side Navigation

X

PREDSTAVNICI GRADA BELIŠĆA I BELIŠĆANSKE SOCIJALNE SAMOPOSLUGE NA OBILJEŽAVANJU SVJETSKOG DANA BORBE PROTIV SIROMAŠTVA

PREDSTAVNICI GRADA BELIŠĆA I BELIŠĆANSKE SOCIJALNE SAMOPOSLUGE NA OBILJEŽAVANJU SVJETSKOG DANA BORBE PROTIV SIROMAŠTVA

Objavljeno: 22. 10. 2019.

U četvrtak, 17. listopada 2019.godine u gradu Sisku u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sisak i Hrvatske mreže socijalnih samoposluga obilježen je Svjetski dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti.

Tom prilikom sudionici su, između ostalog, bili upoznati i s radom Socijalne samoposluge GDCK-a Sisak.

Održan je radni sastanak članica Hrvatske mreže socijalnih samoposluga na temu Prijedlog pravilnika o doniranju higijenskih i kućanskih potrepština kao i dogovor o posjetu članica Mreže Socijalnoj samoposluzi u Vukovaru koji je predviđen za 19. studenoga 2019. godine.

Na ovom skupu sudjelovali su i predstavnici Grada Belišća Branimir Kolarić, voditelj za zdravstvo i socijalnu skrb u Upravnom odjelu z adruštvene djelatnosti grada Belišća i  Danijela Kupanovac, voditeljica Socijalne samoposluge Belišće.

Danijela Kupanovac

Izvor: PREDSTAVNICI GRADA BELIŠĆA I BELIŠĆANSKE SOCIJALNE SAMOPOSLUGE NA OBILJEŽAVANJU SVJETSKOG DANA BORBE PROTIV SIROMAŠTVA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>