Side Navigation

X

PREDSTAVNICI BELIŠĆANSKIH UDRUGA NA RADIONICI O PISANJU PROJEKATA UDRUGA U OBŽ-U

PREDSTAVNICI BELIŠĆANSKIH UDRUGA NA RADIONICI O PISANJU PROJEKATA UDRUGA U OBŽ-U

Objavljeno: 12. 2. 2020.

U Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije održana je radionica za predstavnike udruga, odnosno potencijalne prijavitelje programa/projekata na Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro u Osječko-baranjskoj županiji za 2020. godinu.

Predstavnici udruga na radionici su mogli dobiti informacije o podnošenju prijave, popunjavanju potrebnih obrazaca i izvještavanju o utrošku sredstava odobrenih za realizaciju prijavljenog programa odnosno projekta. Javni poziv objavljen je 30. siječnjai otvoren je do 2. ožujka, a udruge se mogu prijaviti u 10 programskih područja. Radionici je nazočilo  stotinjak predstavnika udruga, a među njima i predstavnici Bel-Arta, Društva Naša djeca Belišće, Zvona, Socijalne samoposluge Belišće, Udruge za kulturu i umjetnost ZUM Belišće i Udruge za kreativni razvoj i informiranje Valpovština info. Službenici stručne službe Osječko-baranjske županije Mandina Kljenak i Ante Pandžić podrobno su informirali podnositelje prijava o načinu popunjavanja obrazaca, izmjenama i rokovima  izvještavanja o utrošenim sredstvima te o najčešćim propustima i pogreškama. Nakon informativnog dijela radionice stručni radnici su odgovarali na mnogobrojna pitanja te uputili zainteresirane da im se obrate osobno, pozivom na telefon i mailom kako bi zajednički riješili sve nedoumice prije kompletiranja i dostave programa i projekata.  Predstavnici belišćanskih udruga iskazali su veliko zadovoljstvo ovom radionicom koja im je uvelike pomogla u razumjevanju i ispunjavanju obrazaca za pripremu njihovik projekata.

Tin Lacković  

Izvor: PREDSTAVNICI BELIŠĆANSKIH UDRUGA NA RADIONICI O PISANJU PROJEKATA UDRUGA U OBŽ-U | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>