Side Navigation

X

Predstavnice Grada Belišća sudjelovale na Savjetovanju programa “Gradovi i općine – prijatelji djece”

 

 NOVOSTI|

U ponedjeljak, 5. prosinca 2022. godine, u Zagrebu je održano svečano Savjetovanje programa “Gradovi i općine – prijatelji djece”, na kojem su sudjelovala predstavnice Grada Belišća Antonija Andrašek Barić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i Monika Jurkin, voditeljica Odsjeka za predškolski odgoj, osnovno školstvo, kulturu i tehničku kulturu.

Tema ovogodišnjeg Savjetovanja i panela bila je “Dječja participacija na lokalnoj, regionalnoj i EU razini“, a u panelu sudjelovali su donositelji odluka i djeca iz dječjih vijeća koji su prenijeli iskustvo aktivnog participiranja na lokalnim i EU razinama.

Kao i svake godine, proglašeni su i novi gradovi/općine dobitnike statusa, te su dodijeljene povelje i pohvale gradovima i općinama za Naj-akcije za djecu u 2022. godini.

Tom prigodom, Gradu Belišću dodijeljena je Pohvalnica za uspješno provedenu Naj-akciju pod nazivom Izložba slika mladih umjetnika iz Ukrajine.

Izvor: Predstavnice Grada Belišća sudjelovale na Savjetovanju programa “Gradovi i općine – prijatelji djece” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>