Side Navigation

X

PREDSTAVLJANJE SLIKOVNICA MAJE ŠIMLEŠE

PREDSTAVLJANJE SLIKOVNICA MAJE ŠIMLEŠE

Objavljeno: 01. 4. 2019.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće nastavlja s brojnim aktivnostima i u travnju. U petak, 5. travnja 2019., s početkom u 13.15 sati u Velikoj vijećnici održat će se predstavljanje slikovnica za djecu autorice Maje Šimleše. Njezine dvije slikovnice Suli u avanturi – prijateljstvo i Suli u avanturi – putovanje govore o neustrašivoj žirafi Suli koja proživljava razne zabavne avanture. Sve o Suli, njezinom nastanku i budućim avanturama, autorica će interaktivnim razgovorom kroz igru ispričati polaznicima Dječjeg vrtića Maslačak iz Belišća i svima zainteresiranima.

Maja Šimleša inače je profesorica i simultana prevoditeljica koja za sebe kaže da se još uvijek osjeća kao dijete vrckave mašte. Stalno smišlja nove priče, avanture i iznenađenja koja rado prenosi svojoj kćeri pa je tako nastala i simpatična žirafa Suli.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević

Fotografija: JD Promo Studio

Izvor: PREDSTAVLJANJE SLIKOVNICA MAJE ŠIMLEŠE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>