Side Navigation

X

PREDSTAVLJANJE KNJIGE BEBE VOLE PAPATI

PREDSTAVLJANJE KNJIGE BEBE VOLE PAPATI

Objavljeno: 16. 5. 2019.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće, 16. svibnja 2019. godine, održano je predstavljanje knjige Bebe vole papati autora Iztoka Jančara i Rebeke Mahorič.

Knjiga je predstavljena na zanimljiv način kroz prezentaciju zdravih obroka za bebe, a koje su svi prisutni mogli kušati. Zadovoljne mame došle su sa svojim bebama te isprobale kašice i postavile pitanja o prehrani djece.

Pozdravnu riječ održao je sam autor Iztok Jančar te je i potpisivao knjigu, a radionicu-kušaonicu vodila je promotorica Kristina Glas. Ove zanimljive i počne radionice-kušaonice održavaju se po cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji, gdje je knjiga već nekoliko godina najprodavanija knjiga iz područja prehrane djece.

Knjiga je na ljubljanskom medicinskom fakultetu preporučeni udžbenik, knjiga za koju je jedan od najpoznatijih pedijatara rekao: “čisto zlato”, knjiga koju mogu koristiti svi i kuhati prema brojnim receptima bebama, ali i svima koji se žele zdravo hraniti i konačno knjiga koju možete posuditi u u belišćanskoj knjižnici. Osim beba i njihove pratnje na promociji su bile i zamjenica gradonačelnika grada Belišća, Ljerka Vučković, i patronažne sestre, što je izuzetno lijepo, jer upravo su one glavne savjetnice mamama.

Autor teksta: Vlasta Putar

Fotografije: Tin Lacković/Zaim Saljiji

Izvor: PREDSTAVLJANJE KNJIGE BEBE VOLE PAPATI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>