Side Navigation

X

Predstavljanje druge knjige poezije Ivana Šimića

 

 NOVOSTI|

Ako volite poeziju, pjesme o ljubavi, o znamenitostima i prirodi dođite na predstavljanje druge knjige poezije Ljubav, snovi i zavičaj u srcu, pjesnika Ivana Šimića iz Belišća koja će se održati u četvrtak, 30. lipnja 2022. godine, s početkom u 19 sati u Kazališnoj kavani Centra za kulturu Sigmund Romberg u  Belišću.

Ova zbirka pjesama naglašava ljubav prema voljenima, a posebno prema znamenitostima voljenoga grada Belišća, grada Valpova te prirode i zavičaja.

Ona nije samo čista poezija već dnevnik jednog života prepunog zanimljivih sjećanja, mašte, uspomena i intenzivnih osjećaja primarno prema obitelji i rodnome kraju.

Svi koji vole poeziju, pjesme o ljubavi, o znamenitostima i prirodi, pronaći će nešto za svoju dušu, za sebe, na predstavljanju ove zbirke pjesama, koja je objavljena uz pokroviteljstvo Osječko-baranjske županije.

Radujemo se vašem dolasku!

Izvor: Predstavljanje druge knjige poezije Ivana Šimića | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>