Side Navigation

X

PREDSTAVA “RICHARD III GRBAVI” U SKLOPU MJESECA KOMEDIJE

PREDSTAVA “RICHARD III GRBAVI” U SKLOPU MJESECA KOMEDIJE

Objavljeno: 07. 10. 2019.

petak11. listopada 2019. godine, u 19.00 sati u Centru za kulturu Sigmund Romberg završava prvi Mjesec komedije u Belišću predstavom “Richard III Grbavi” HNK u Osijeku.

Crna komedija “Richard III Grbavi” komad je o borbi dvoje ljudi, drama o preživljavanju kakve se svakodnevno vode, nesmiljeno i brutalno, do istrebljenja. Priča je to o čistačici Tonki i nekadašnjem dramskom prvaku Krsti, kojeg je snašla nesreća na radu: pao je u propadalište. Nije se mogao vratiti na scenu tako grbav i šepav, a Tonka ga je vratila u život.  Dobio je mjesto domara. Dok Tonka čisti, Krsto mijenja žarulje i sanja o audiciji. U ovoj crnoj komediji igraju odlični Vladimir Tintor i Petra Blašković, dok je autor i redatelj Damir Mađarić.

Svoje ulaznice, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg radnim danom od 7 do 15 sati, na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: PREDSTAVA “RICHARD III GRBAVI” U SKLOPU MJESECA KOMEDIJE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>