Side Navigation

X

PREDSJEDNIK BELIŠĆANSKOG SAVJETA MLADIH NA SJEDNICI KOORDINACIJE SAVJETA MLADIH RH U SPLITU

PREDSJEDNIK BELIŠĆANSKOG SAVJETA MLADIH NA SJEDNICI KOORDINACIJE SAVJETA MLADIH RH U SPLITU

Objavljeno: 19. 11. 2019.

Savjet mladih Grada Splita u suradnji s Koordinacijom savjeta mladih Republike Hrvatske ovog je vikenda  u Splitu organizirao sjednicu predsjedništva Koordinacije na kojoj je kao član predsjedništva sudjelovao predsjednik Savjeta mladih grada Belišća Igor Paloh.

Uoči radnih aktivnosti predstavnike Koordinacije u Banovini primili su gradonačelnik grada Splita Andro Krstulović Opara i njegova zamjenica Jelena Hrgović Tomaš sa suradnicima.

Program se nastavio u subotu u Gradskoj vijećnici u Trogiru gdje je održana panel rasprava pod nazivom “Važnost uključivanja mladih u društvo” na kojoj su gostovali  zastupnica u Hrvatskom saboru Dragica Vranješ, vijećnik u Županijskoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije Jere Kovačić i predsjednik Koordinacije savjeta mladih RH Ante Škrobica.

Nakon panela, održana je proširena sjednica predsjedništva Koordinacije na kojoj se je raspravljalo o prijedlozima izmjena Zakona o savjetima mladih.

Igor Paloh, predsjednik Savjeta mladih grada Belišća

Izvor: PREDSJEDNIK BELIŠĆANSKOG SAVJETA MLADIH NA SJEDNICI KOORDINACIJE SAVJETA MLADIH RH U SPLITU | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>