Side Navigation

X

Prava i prednosti u zapošljavanju osoba s invaliditetom u turističko -ugostiteljskom sektoru

 NOVOSTI|

U sklopu projekta Inklutour održana je besplatna radionica za osobe invaliditetom pod nazivom “Prava i prednosti u zapošljavanju osoba s invaliditetom u turističko-ugostiteljskom sektoru”.

Julije Šoltić, stručni savjetnik za zapošljavanje osoba s invaliditetom u osječkom HZZ-u, objasnio je svim zainteresiranima na koji način mogu ostvariti radni odnos te je naveo sva prava koja oni posjeduju.

Na kraju radionice svi su imali priliku podijeliti svoja prethodna iskustva i izazove sa kojima su se susreli te su dobili odgovore na sva pitanja koja su ih zanimala.

Projekt Inklutour započeo je 11. ožujka 2022. i provodit će se sve do 11. studenog 2023. godine. Projekt je financiran iz bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, broj UP.02.2.2.17.0024 u sklopu Poziva ‘Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.’, broj UP.02.2.2.17 u okviru Operativnog programa ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Tena Anić

sva prava koja oni posjeduju.

Izvor: Prava i prednosti u zapošljavanju osoba s invaliditetom u turističko -ugostiteljskom sektoru | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>