Side Navigation

X

Poziv na obilježavanje 31. obljetnice Bitke za Vukovar

 

 NOVOSTI|

I ove godine u organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova te u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i Gradom Vukovarom obilježit će se 31. obljetnica Bitke za Vukovar, a središnja svečanost održat će se u subotu, 17. rujna 2022. u Vukovaru.

U sklopu prigodnog programa bit će budnica ulicama Grada Vukovara i mimohod ratnih zastava te taktičko-tehnički zbor naoružanja, borbene i neborbene tehnike i opreme postrojbi OSRH i MUP-a, kao i prikaz sposobnosti specijalne policije MUP-a i specijalnih snaga OSRH te Počasno-zaštitne bojne.

Iz Ministarstva hrvatskih branitelja uputili su poziv hrvatskim braniteljima, članovima udruga proisteklih iz Domovinskog rata na središnju svečanost u povodu obilježavanja 31. obljetnice Bitke za Vukovar u dvorište Dvorca Eltz u Vukovaru s početkom u 10:30 sati, a Grad Belišće, kao jedinica lokalne samouprave, pomoći će u realizaciji.

U nastavku dopis Ministarstva hrvatskih branitelja

 
 
 

Izvor: Poziv na obilježavanje 31. obljetnice Bitke za Vukovar | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>