Side Navigation

X

Poziv na javnu tribinu “Gospodarenje otpadom: strah od kazni ili zaštita okoliša?”

POZIV NA JAVNU TRIBINU “GOSPODARENJE OTPADOM: STRAH OD KAZNI ILI ZAŠTITA OKOLIŠA?”

Objavljeno: 07. 11. 2019.

Pozivaju se svi zainteresirani građani na sudjelovanje u javnoj tribini na temu održivog gospodarenja otpadom, “Gospodarenje otpadom: strah od kazni ili zaštita okoliša?” koja će se održati u utorak, 12. studenoga s početkom u 18 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Belišća (Vijenac dr. Franje Tuđmana 1, Belišće).

Josip Sitarić, rukovoditelj odjela za gospodarenje otpadom tvrtke Kombel d.o.o. za komunalne djelatnosti, moderirat će ovu javnu tribinu, u sklopu koje će održati i predavanje na temu “Biorazgradivi otpad i kako ga koristiti”.

Tribina se održava u sklopu projekta “Jasno i čisto”, a zajednički ju provode Grad Belišće i Općina Marijanci. Ona je jedna u nizu izobrazno-informativnih aktivnosti kojima je cilj poticanje stanovništva na usvajanje poželjnih navika u gospodarenju otpadom: smanjenje proizvedene količine otpada, ponovno korištenje stvari kad je to moguće te reciklažu otpada, sukladno obrnutoj piramidi reda prvenstva u gospodarenju otpadom, gdje je zbrinjavanje otpada, kao najmanje poželjan način gospodarenja, najmanje poželjna opcija.

Izvor: Poziv na javnu tribinu “Gospodarenje otpadom: strah od kazni ili zaštita okoliša?” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>