Side Navigation

X

Poziv na izložbu fotografija

POZIV NA IZLOŽBU FOTOGRAFIJA

Objavljeno: 18. 12. 2018.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće, Fotoklub Valpovo, Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće i Foto-kino klub Baranja-film zajednički organiziraju izložbu fotografija Minijature Beli Manastir 2018. u Belišću.

Nakon objavljenog natječaja Foto-kino kluba Baranja film za prijavu fotografija na slobodnu temu odazvala su se 83 autora s 488 poslanih fotografija. Izložba je prvi put postavljena za Dan grada Belog Manastira i tada je odabrano 250 fotografija.

Minijatura je umanjeni, detaljni prikaz ljudi, biljaka, životinja, vozila i građevina u točnom omjeru u odnosu na stvarne predloške.

Fotoklub Valpovo dobio je nagradu za najveći broj prijavljenih radova na natječaj, a za pojedinačne radove nekoliko članova ovog kluba dobilo je nagrade i pohvale.

Otvaranje ove izložbe bit će u četvrtak, 20.12.2018. u 19 sati u predvorju zgrade Gradske knjižnice i čitaonice i Gradske uprave, a izložene fotografije moći će se pogledati sve do 10. siječnja 2019.

Pozivaju se svi ljubitelji fotografije da dođu na otvaranje ove zanimljive izložbe.

Tekst: Jasna Andrišić

 

Izvor: Poziv na izložbu fotografija | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>