Side Navigation

X

Potpisani ugovori za studentske stipendije u akademskoj godini 2018./2019.

POTPISANI UGOVORI ZA STUDENTSKE STIPENDIJE U AKADEMSKOJ GODINI 2018./2019.

Objavljeno: 27. 12. 2018.

 

Danas je u Velikoj vijećnici Gradske uprave grada Belišća održano svečano potpisivanje ugovora za studentske stipendije u akademskoj godini 2018./2019.

Ugovore je potpisao gradonačelnik Dinko Burić, a čestitke na dosadašnjem akademskom uspjehu i dobre želje za budućnost studentima su uputili i  zamjenici gradonačelnika Ljerka Vučković i Domagoj Varžić.

Gradonačelnik Dinko Burić rekao je kako su stipendije nagrada za dosadašnji rad i uloženi trud, ali i motivacija za dalje te pozvao studente da se i nagodinu prijave na natječaj, sa željom da ostvare još bolje rezultate. Također je naglasio kako su stipendije plod rada i njihovih roditelja, koji zajedno doprinose gradskom proračunu te stoga smatra kako je to zajedničko ulaganje u budućnost.

Ove godine Grad je omogućio stipendiranje svih studenata s područja grada Belišća i prigradskih naselja koji redovno studiraju, a iznos stipendije ovisi o kriterijima koje su studenti ispunili. Potpisan je ugovor s devedeset studenata, od čega je njih 21 ostvarilo pravo na stipendiju u iznosu od 1100 kn, 46 studenata primat će mjesečnu stipendiju od 700 kn, a 23 studenta stipendiju od 400 kn. Mjesečno će tako Grad izdvajati 64 500 kn za stipendiranje studenata, što je godišnji iznos kroz 10 mjeseci, koliko se stipendije isplaćuju, 645 000 kn.
Stipendije za protekle mjesece u ovoj akademskoj godini bit će uplaćene već sutra.

 

Fotografije: Tin Lacković

Izvor: Potpisani ugovori za studentske stipendije u akademskoj godini 2018./2019. | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>