Side Navigation

X

Potpisani ugovori o financiranju programa i projekata udruga vrijedni gotovo četvrt milijuna kuna

 NOVOSTI| 

U petak, 16. travnja 2021. godine u Velikoj vijećnici grada Belišća upriličeno je potpisivanje ugovora s predstavnicima udruga s područja Grada, a čiji će se programi i projekti financirati iz proračuna grada Belišća u 2021. godini.

Uz predstavnike udruga, potpisivanju je nazočio zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić. Zamjenik gradonačelnika pozdravio je sve nazočne predstavnike udruga čiji su projekti prepoznati kao kvalitetno osmišljeni programi i za čije su im aktivnosti u 2021. godini odobrena financijska sredstva. Izrazio je zadovoljstvo što na području Grada Belišća djeluju brojne udruge koje svojim aktivnosti obogaćuju našu sredinu i društveni život zahvalivši svim članovima udruga na trudu i vremenu koje ulažu kako bi udruge djelovale i uspješno provodile svoje projekte i programe.

Naime, temeljem provedenog Javnog natječaja za financiranje projekata udruga iz Proračuna grada Belišća za 2021. godinu i Prijedloga Povjerenstva za ocjenjivanje projektnih prijedloga udruga i planiranih financijskih sredstava u Proračunu grada Belišća za 2021. godinu, gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić donio je Odluku o odobravanju financijske potpore Grada Belišća za 45 projekata udruga u ukupnom iznosu od gotovo četvrt milijuna kuna, točnije 245.500 kn.

Izvor: Potpisani ugovori o financiranju programa i projekata udruga vrijedni gotovo četvrt milijuna kuna | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>