Side Navigation

X

Posjet Gradu Somboru povodom svečanog obilježavanja Dana Grada

POSJET GRADU SOMBORU POVODOM SVEČANOG OBILJEŽAVANJA DANA GRADA

Objavljeno: 18. 2. 2019.

U nedjelju 17. veljače 2019. godine predstavnici Grada Belišća, na čelu sa zamjenikom gradonačelnika grada Belišća Domagojem Varžićem, odazvali su se pozivu i sudjelovali u obilježavanju Dana Grada Sombora.

Obilježavanje 270. godišnjice od stjecanja statusa slobodnog kraljevskog grada upriličeno je Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu u Somboru. Pored predstavnika lokalne samouprave, javnih preduzeća i ustanova kulture, svečanom obilježavanju ovog važnog datuma prisustvovali su i predstavnici Mađarskog konzulata i Hrvatskog konzulata te gosti iz prijateljskih gradova.

Sastavni dio svečane akademije bila je i dodjela Povelje grada za dostignuća u 2018. godini, kao i prilika za iskazivanje zahvalnosti pojedincima i ustanovama za afirmaciju i promociju Sombora u zemlji i inozemstvu. Istoga dana, u Gradskom muzeju u Somboru otvorena je izložba – Sombor na starim razglednicama.

Izvor: Posjet Gradu Somboru povodom svečanog obilježavanja Dana Grada | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>