Side Navigation

X

PONOVNO SE HEKLALO U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

PONOVNO SE HEKLALO U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

Objavljeno: 25. 10. 2019.

 

Nakon dužeg vremena u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće ponovo je održana kreativna radionica namijenjena odraslima. Bila je to još jedna radionica heklanja koja je održana u četvrtak, 24. listopada 2019. To je ujedno i prva održana radionica u sklopu aktualnog Mjeseca hrvatske knjige koji se odvija u Knjižnici sve do 15. studenoga.

Sudjelovalo je šest žena koje imaju već prijašnja iskustva s heklanjem pa je ovo bila izvrsna prilika da se podsjete nekih osnova heklanja, ali i da nauče nove trikove i načine korisne za tu kreativnu tehniku. Tome svemu podučila ih je knjižničarka Jasna Andrišić koja ima velikog iskustva u izradi heklanih predmeta. Da je poduka bila uspješna, dokazuju njihove isheklane vunene ružice, leptirići, podmetači i igračke. Pri tome su se sve sudionice jako dobro zabavile te su poželjele da se ovakva radionica što prije ponovi.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević
Fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: PONOVNO SE HEKLALO U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>