Side Navigation

X

PONOVLJENA SCRAPBOOK RADIONICA

PONOVLJENA SCRAPBOOK RADIONICA

Objavljeno: 30. 8. 2019.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće ponovila je u četvrtak, 29. kolovoza 2019., radionicu izrade scrapbook čestitki s bojankama. Osam novih djevojčica dobilo je priliku naučiti osnove scrapbookinga, a te osnove pokazala im je Ivana Kopić, odgojiteljica iz Dječjeg doma Klasje.

Na početku su djevojčice pažljivo i precizno drvenim bojicama obojile motiv djevojčice koji je jedan od središnjih motiva na čestitkama. Kombinacijom drugih motiva od različitog materijala, kao što su papir, čipka, tkanina, drvo, dugmad i moosgummi materijal, dodatno su ukrasile i uljepšale svoje čestitke. Za izrezivanje tih ukrasa koristile su se sizzix strojem, grickalicama za papir i škarama.

Napravljene su predivne unikatne čestitke koje će djevojčice sa zadovoljstvom moći pokloniti voljenim osobama za bilo koju prigodu.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević
Fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: PONOVLJENA SCRAPBOOK RADIONICA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>