Side Navigation

X

PONOVLJENA KREATIVNA RADIONICA

PONOVLJENA KREATIVNA RADIONICA

Objavljeno: 31. 7. 2020.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizirala je u četvrtak, 30. srpnja 2020., ponavljanje prošlotjedne kreativne radionice za djecu. Tako su nove četiri djevojčice dobile priliku izraditi cvjetne bukete od papira. Radionicu je, kao i zadnji put, vodila Belišćanka Ivana Kopić, odgojiteljica iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Bistrinaca. Za izradu buketa koristili su se hamer papir, flomasteri, drvene bojice, ukrasne perilice, kristali te razni papirni i drveni ukrasi u obliku cvijeća, leptira, pužića i ovčica. Svaka djevojčica dodatno je izradila i ukrasnu kutiju od papira koja može poslužiti kao postolje za buket, ali može biti i samostalan ukras.

Treba istaknuti da je ova radionica također održana prema svim propisanim mjerama zaštite od koronavirusa. No, osim prikladne zaštite, Knjižnica je osigurala i uobičajeno ugodno ozračje za rad i dobru zabavu, što je bit svake kreativne radionice.

Tekst i fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: PONOVLJENA KREATIVNA RADIONICA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>