Side Navigation

X

Ponovljena kreativna radionica “Art kamenje”

 

 NOVOSTI| 

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće održana je u utorak, 6. srpnja 2021. godine, ponovljena kreativna radionica za djecu pod nazivom “Art kamenje”. To je druga po redu radionica koja je organizirana u sklopu ciklusa ljetnih kreativnih radionica koje se održavaju tijekom srpnja i kolovoza u Knjižnici.

Sudjelovalo je šest djevojčica osnovnoškolskog uzrasta, a voditelji radionice bili su Jadranka Berak i Tin Lacković, članovi Likovne udruge “Bel-Art” Belišće. Oni su prisutnim djevojčicama pokazali kako obično kamenje pretvoriti u art kamenje. Djevojčice su za to koristile flomastere, akrilne i konturne boje kojima su na raznolikim kamenim oblucima crtale i bojale motive po želji. Kada su u cijelosti oslikale svoje primjerke, upotrijebile su lak u spreju za dodatnu zaštitu naslikanih motiva.

Krajnji rezultat njihovog truda bili su raznobojni i originalni kameni ukrasi koji pokazuju izuzetnu maštovitost i kreativnost djevojčica.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografije: Tin Lacković

Izvor: Ponovljena kreativna radionica “Art kamenje” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>