Side Navigation

X

Ponavljanje Harry Potter radionice

 

 NOVOSTI| 

Iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće javljaju da će se u četvrtak, 29. travnja 2021. u 17 sati ponoviti Harry Potter kreativna radionica za osnovnoškolce. Pokazao se veliki interes za ovu radionicu pa svi koji se prošli put nisu uspjeli prijaviti za sudjelovanje imaju priliku to sada učiniti.

Kao i uvijek, prijaviti se mogu pozivom na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na Facebook stranici Knjižnice. Radionicu će ponovno voditi knjižničarka Dijana Milišić-Zečević koja će i ovoga puta prijavljenim osnovnoškolcima pokazati kako napraviti čarobne štapiće i kravate u bojama slavnih domova Hogwarts škole čarobnjaštva. Ujedno malenim kreativcima preporučuje da ponesu jednu čitavu običnu olovku za pisanje, crni flomaster i oštre škare jer će tako moći adekvatno sudjelovati na radionici.

Tekst i fotografija: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: Ponavljanje Harry Potter radionice | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>