Side Navigation

X

PODJELA USKRSNICA UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA BELIŠĆA

PODJELA USKRSNICA UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA BELIŠĆA

Objavljeno: 02. 4. 2019.

Grad Belišće je u proračunu za 2019. godinu osigurao 325.000 kuna za uskrsnice i božićnice, odnosno jednokratne novčane pomoći za sugrađane u potrebi, kojima im se nastoji barem malo olakšati planiranje blagdanskog budžeta.

-Ove godine uskrsnicu će dobiti oko 800 umirovljenika s područja grada Belišća i prigradskih naselja, čija mirovina ne prelazi iznos od 2.000 kuna, bez obzira radi li se o domaćoj ili inozemnoj mirovini, rekao je uoči jučerašnjeg početka podjele uskrsnica u belišćanskoj Gradskoj upravi zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, naglasivši kako je ove godine iznos jednokratne novčane pomoći i za Uskrs i za Božić povećan sa 150 na 250 kuna.

Podjela uskrsnica održana je jučer (1. travnja) u svim prigradskim naseljima te gradu Belišću, čiji stanovnici uskrsnicu mogu preuzeti do petka, 5. travnja od 10 do 14 sati. Oni koji ne preuzmu uskrsnicu u najavljenim terminima, mogu je podići do ponedjeljka, 15. travnja, u Gradskoj upravi grada Belišća u sobi  broj 6. Sa sobom je obavezno ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine.

Tekst: Monika Đogaš

Foto: Tin Lacković/Zaim Saljiji

Izvor: PODJELA USKRSNICA UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA BELIŠĆA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>