Side Navigation

X

Podjela novca za troškove ogrjeva (II. grupa)

PODJELA NOVCA ZA TROŠKOVE OGRJEVA (II. GRUPA)

Objavljeno: 24. 10. 2018.

Obavještavaju se korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu s prebivalištem na području grada Belišća koji su podnijeli zahtjev za priznavanje prava na troškove ogrjeva  (II. grupa) i kojima je Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije to pravo priznalo rješenjem, da novac za ogrjev mogu podići osobno  26. listopada 2018. od 10 do 13 sati u sobi br. 10, odnosno od 29.10. svakim radnim danom u sobi br. 6 od 10 do 13 sati u Gradskoj upravi grada Belišća, Vijenac dr. Franje Tuđmana 1.

Potrebno je predočiti: osobnu iskaznicu i rješenje Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko- baranjske županije za priznavanje prava na naknadu za troškove ogrjeva u 2018. godini.

Izvor: Podjela novca za troškove ogrjeva (II. grupa) | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Branko

Imam prijedlog, zašto se nebi javno objavili svi koji dobiju pomć od grada poimece i koliko su dobili za koju pomoć. To može biti na oglasnoj ploči ili na internetu posve je svjedno gdje če se objaviti. To je način na koji če porezni obaveznici biti upoznati gdje i kako se troši njihov novac.
Branko

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>