Side Navigation

X

Podjela besplatnih radnih bilježnica za učenike osnovnih škola s područja grada Belišća

 

 NOVOSTI| 

 

Obavještavaju se roditelji učenika osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Belišća da će se od 1. do 3. rujna 2021godine u Gradskoj upravi grada Belišća od 9 do 17 sati dijeliti dopunska i pomoćna nastavna sredstva (radne bilježnice za obvezne i izborne predmete, zbirke zadataka, likovne mape, atlasi, kutije za tehničku kulturu) za učenike osnovnih škola i to prema sljedećem rasporedu:

– udžbenici koji su naručeni u knjižari Brošura Belišće – 1. i 2. rujna 2021.

– udžbenici koji su naručeni u knjižari Svijet Valpovo – 3. rujna 2021.

Naglašavamo kako su svi roditelji koji ostvaruju pravo na jednokratnu pomoć za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava obvezni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i podatak o OIB-u.

Roditelji koji su kupili dopunska i pomoćna nastavna sredstva u knjižarama koje nisu navedene, kao i putem interneta ili na drugi način, osim osobne iskaznice i OIB-a dužni su predočiti i račun, a novac mogu podići od 1. do 3. rujna 2021. godine, od 10 do 17 sati.

Prilikom ulaska u zgradu Gradske uprave, stranke su obavezne nositi masku.

 

Izvor: Podjela besplatnih radnih bilježnica za učenike osnovnih škola s područja grada Belišća | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>