Side Navigation

X

Otvorenje 42. Rombergovih glazbenih večeri -Koncert “Vanna acoustic”

OTVORENJE 42. ROMBERGOVIH GLAZBENIH VEČERI -KONCERT “VANNA ACOUSTIC”

Objavljeno: 15. 10. 2018.

Ovogodišnje 42. Rombergove glazbene večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg otvorit će renomirana hrvatska glazbena diva – Ivana Vrdoljak Vanna, uz glazbenu pratnju Gorana Kovačića i Miroslava Lesića Lesiquea.

Koncert “Vanna acoustic” održat će se u petak, 2. studenog 2018. godine, s početkom u 20 satiu dvorani Centra za kulturu. Vanna svojim posebnim, elegantnim i snažnim glasom i prepoznatljivim glazbenim opusom dugi niz godina obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu. U Vanninoj karijeri mnogi su uspjesi, priznanja i nagrade. Među ostalim, godine 2001. predstavljala je Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije na kojem je osvojila deseto mjesto. Porine za najbolju žensku vokalnu izvedbu osvojila je 1999. i 2000. godine, a pobjednica je ovogodišnjeg 65. Zagrebačkog festivala s pjesmom Najbolji ljudi, za koju je ujedno i autorica glazbe i teksta. Vanna, poznata kao pjevačica zagrebačkog dance sastava ET, kao i po uspješnoj solo karijeri, za Belišće priprema vrhunsku glazbenu poslasticu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice, po cijeni od 50 kuna možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu, na broj telefona 533-274,e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr te Facebook stranici Centra.

42. Rombergove glazbene večeri, manifestacija s dugogodišnjom tradicijom, ove godine kulturni život grada Belišća obogatit će četirima vrhunskim i raznolikim glazbenim programima. Cijeli program 42. Rombergovih glazbenih večeri pogledajte OVDJE.

Ravnateljica CK Sigmund Romberg: Tea Kozina, mag.prim.educ.

Izvor: Otvorenje 42. Rombergovih glazbenih večeri -Koncert “Vanna acoustic” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>