Side Navigation

X

Otvorenje 41. Memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje – hit komedija “Julijin balkon”

OTVORENJE 41. MEMORIJALA DRAGUTINA MERCA NUNOŠA I IVANA NIKOLNIKOVA VANJE – HIT KOMEDIJA “JULIJIN BALKON”

Objavljeno: 28. 2. 2019.

U organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg, u četvrtak, 14. ožujka 2019. godine, u 20h u dvorani Centra za kulturu novom komedijom “Julijin balkon” Hit teatra iz Zagreba, bit će otvoren 41. Memorijal Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje.

Nakon hitova “Vlaška posla” i “Metoda za brak”, iz uvijek duhovitog i dosjetljivog zagrebačkog Hit teatra stiže novi projekt, nastao prema ideji njegove osnivačice i voditeljice Mateje Elezović-Brdar. Predstava “Julijin balkon” pravo malo kazalište u kazalištu. Troje protagonista, glumac, glumica i redateljica, dobili su zadatak na daske postaviti glasovito djelo W. Shakespeara “Romeo i Julija”. No, zbog njihovih privatnih života i različitih utjecaja raznih stvari, ne uspijevaju napraviti više od jedne scene. Tako u predstavi upoznajemo i mnoštvo drugih likova iz njihovih privatnih života, koje ovaj trojac uvjerljivo glumi. Kreativni vjetar uzvitlao se do novih visina, a predstava, u kojoj gomila likova izaziva još veću gomilu suza, ali samo smijalica, i začudna moć transformacije glumaca i zanesene glumačke igre, zadovoljit će apetite i najzahtjevnije publike. Ovo je Shakespeare kakvog još niste gledali i komedija za sve generacije i kazališne afinitete. Režiju predstave potpisuje Iva Srnec, a uloge igraju Ana Vilenica, Matea Elezović-Brdar i Mladen Kovačić.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna za hit komediju Hit teatra iz Zagreba možete rezervirati u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

 

 

Tekst: ravnateljica CK Sigmund Romberg Tea Kozina, mag.prim.educ.

Izvor: Otvorenje 41. Memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje – hit komedija “Julijin balkon” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>