Side Navigation

X

Okupljanje hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u Svetom Filipu i Jakovu

OKUPLJANJE HRVATSKIH DRAGOVOLJACA DOMOVINSKOG RATA U SVETOM FILIPU I JAKOVU

Objavljeno: 02. 11. 2018.

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, po 24. put održano je tradicionalno edukativno, sportsko, kulturno, društveno i rekreativno okupljanje hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata. Ovo okupljanje održano je tijekom proteklog vikenda (od 26. do 28. listopada) u Svetom Filipu i Jakovu u turističkom naselju Margareta Maris, a sudjelovali su predstavnici svih općinskih i gradskih UHDDR-a, za koje je organizator osigurao prijevoz, smještaj i prehranu.

Uz malonogometni turnir, dragovoljci su se natjecali u disciplinama elektronski pikado, stolni nogomet, viseća kuglana, briškule, trešeta, belot i boćanje. Belišćanski dragovoljci su i tom prilikom, kao i u svim sličnim aktivnostima, dostojanstveno i ponosno predstavljali UHDDR Belišće, a treba spomenuti kako je ove godine zapažen rezultat ostvario Josip Anić koji je osvojio 2. mjesto u pikadu.

Tekst i fotografije: Josip Vučetić

 

Izvor: Okupljanje hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u Svetom Filipu i Jakovu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>