Side Navigation

X

Okrugli stol povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja | Grad Belišće

 NOVOSTI|

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja udruga PUKS  – Podrška u kriznim situacijama održat će Okrugli stol za građane pod nazivom “Zajedno za mentalno zdravlje”.

Na Okruglom stolu sudjelovat će psihologinje Ana Bulut Pek, Marija Mandić, Tea Ožegović i Višnja Šamadan. Razgovarat će se o temama kao što su pojam i značenje mentalnog zdravlja, koja je uloga psihologa u raznim institucijama, s kojim se izazovima susreću u svom radu, kako jačati mentalno zdravlje, kako očuvati mentalno zdravlje i u trećoj dobi, mentalno zdravlje djece i mladih, što nam je donijela pandemija, kakvu podršku možemo pružiti jedni drugima, kako odgovoriti na izazove krize u kojoj živimo, a bit će prilike i za odgovore na pitanja slušatelja.
Pozivamo sve zainteresirane za ove teme da se pridruže ovom događaju u ponedjeljak, 10. listopada s početkom u 18h u Kazališnoj kavani u Belišću.

Ovu aktivnost sufinancira Grad Belišće u okviru projekta “Zajedno za mentalno zdravlje”.
Ulaz je slobodan.

Izvor: Okrugli stol povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>