Side Navigation

X

ODRŽANO INFORMATIVNO PREDAVANJE O NOVIM ZAKONSKIM IZMJENAMA U OKVIRU 4. KRUGA POREZNE REFORME

ODRŽANO INFORMATIVNO PREDAVANJE O NOVIM ZAKONSKIM IZMJENAMA U OKVIRU 4. KRUGA POREZNE REFORME

Objavljeno: 13. 12. 2019.

Informativnim predavanjem o novim zakonskim izmjenama u okviru 4. kruga porezne reforme, Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. i Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. zaključili su ovogodišnji program edukativnih predavanja kojima pomažu poduzetnicima u jačanju kapaciteta i efikasnosti poslovanja. Predavanje se održalo danas, 13. prosinca 2019. godine, u Velikoj vijećnici grada Belišća.

U ime organizatora predavanja, sudionike je  pozdravila direktorica Poduzetničkog inkubatora Polet d.o.o. Karolina Štefan Bugarinović, zahvalivši se polaznicima na sudjelovanju te današnjoj predavačici Aleksandri Kušić, vlasnici knjigovodstvenog servisa i savjetnici za knjigovodstvene poslove, na iscrpnom i detaljnom predavanju.

Četrdesetak sudionika s pozornošću je poslušalo predavanje Aleksandre Kušić, koja je govorila o izmjenama vezanim za aktualnu poreznu reformu, izmjenama i dopunama: Zakona o porezu na dobit, Zakona o PDV-u, Općeg poreznog zakona, Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, Zakona o porezu na dohodak te ostalim aktualnostima.

Poduzetničke potporne institucije Grada Belišća i u idućoj godini će nastaviti s organiziranjem edukacija namijenjenim poduzetnicima.

Poduzetnički inkubator POLET d.o.o. Belišće

Izvor: ODRŽANO INFORMATIVNO PREDAVANJE O NOVIM ZAKONSKIM IZMJENAMA U OKVIRU 4. KRUGA POREZNE REFORME | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>