Side Navigation

X

ODRŽANI SEMINARI U BELIŠĆANSKOM SAMBO KLUBU

ODRŽANI SEMINARI U BELIŠĆANSKOM SAMBO KLUBU

Objavljeno: 03. 9. 2019.

Nakon mnoštva zapaženih rezultata na domaćoj i međunarodnoj borilačkoj sceni Sambo&MMA akademija Slavonija dobila je značajno priznanje od velike svjetske borilačke organizacije A.F.S.O.

Kao prva priznata borilačka škola u Hrvatskoj pod okriljem A.F.S.O. u klubu su certificirana prva tri trenera luta livre vale tudo u Hrvatskoj. Tjedan dana njihov master Tobias Mack držao je seminare MMA i Luta Livre u klubu.

Po završetku seminara koji je bio izuzetno naporan i zahtjevan, trojica članova akademije promovirana su u nove pojaseve. Christian Uskoković, glavni trener promoviran je u smeđi pojas  3. degre luta livre, Josip Ivanišić, drugi trener u SAS smeđi pojas 1. degre luta livre i Goran Anić, pomoćni trener SASplavi pojas 1. degre.

Ova borilačka zvanja luta livre brazilske borilačle vještine koja je najsličnija MMA umnogome će podići kvalitetu treninga i boraca akademije i cjelokupne borilačke scene, a ovime su treneri ostvarili pravo da se pridruže velikom ljetnom luta livre kampu na Mallorci te da uz dugoročnu suradnju s AFSO majstorima iz okolnih zemalja očekujemo da će SAS nastaviti višegodišnje uspjehe na domaćoj i stranoj borilačkoj sceni te da će uz ETF managment dati nekoliko afirmiranih imena iz lokalne borilačke scene.

 

Tekst i fotografije: Christian Uskoković

Izvor: ODRŽANI SEMINARI U BELIŠĆANSKOM SAMBO KLUBU | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>