Side Navigation

X

Održane “Igre na vodi”

 

 NOVOSTI|

U petak, 15. srpnja 2022. godine, u sklopu ljetne manifestacije “Mali grad – veliki ljetni doživljaj” na belišćanskom bazenu održane su tradicionalne “Igre na vodi”.

Organizatori manifestacije su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori Zajednica športskih udruga grada Belišća i Sportsko rekreacijski klub “Baraber extreme team”.

Voditelj programa bio je Željko Lončarić Žec, a za dobar glazbeni ugođaj bio je zadužen “Silver  band”.

Na početku programa sve posjetitelje i sudionike pozdravio je potpredsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko koji je ujedno i otvorio ovogodišnje “Igre na vodi”, a nakon toga je uslijedio nastup Gradskog puhačkog orkestra grada Belišća.

U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 5 ekipa. Natjecatelji su bili iz Belišća, Valpova, Donjeg Miholjca, Belog Manastira i Našica. Ekipama nije bilo ni malo lako jer su trebale savladati čak 5 igara koje su osmislili članovi Sportsko rekreacijskog kluba “Baraber Extreme Team”. Kako bi natjecatelji poštivali sva pravila igara pobrinuli su se suci Tea Galić i Ivan Orešković.

Organizator je i za posjetitelje pripremio jednu igru gdje su oni najhrabriji i najspretniji osvojili vrijedne nagrade.

Kao najbolja se ipak pokazala ekipa iz Belog Manastira osvojivši prvo mjesto, drugo mjesto osvojila je ekipa iz Donjeg Miholjca, a treće mjesto ekipa iz Belišća.

Najbolje plasiranima su pehare i priznanja uručili direktorica Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen i potpredsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko.

Tijekom cijelog programa posjetitelji uživati u bogatoj ugostiteljskoj i gastro ponudi te ponudi domačih proizvoda i suvenira.

Nakon napetog natjecateljskog dijela organizatori su osigurali za sve sudionike natjecanja slavonski čobanac koji su pripremili članovi udruge “Kotličari” Belišće.

Tekst: Turistička zajednica grada Belišća
Foto: Tin Lacković, Zaim Saljiji

Izvor: Održane “Igre na vodi” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>