Side Navigation

X

ODRŽANA USKRSNA RADIONICA U KNJIŽNICI

ODRŽANA USKRSNA RADIONICA U KNJIŽNICI

Objavljeno: 13. 4. 2019.

Svake godine povodom Uskrsa u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće održava se prigodna kreativna radionica za djecu. Ove su godine belišćanske knjižničarke odlučile organizirati čak nekoliko uskrsnih radionica, a prva je održana u četvrtak, 11. travnja 2019., u samoj knjižnici. Na radionici je sudjelovalo dvanaestero osnovnoškolaca kojima je knjižničarka Jasna Andrišić pokazala kako ukrasiti drvenog zeca.

Koristeći akrilnu boju zečići su prvo obojeni u žarke proljetne nijanse zelene, narančaste i plave boje. Lakom za raspucavanje osnovnoškolci su postigli efekt raspuknutog drveta, a potom su to dodatno naglasili premazom bijele akrilne boje. Na kraju su zečiće ukrasili raznim uskrsnim motivima pomoću salvetne tehnike i neizostavnih šljokica.

Bila je to deseta ovogodišnja kreativna radionica koja je organizirana i održana u belišćanskoj knjižnici.

Sve informacije o budućim radionicama i ostalim zanimljivim događanjima mogu se saznati na Facebook i web stranici knjižnice.

Tekst i fotografije: Dijana Milišić-Zečević

Izvor: ODRŽANA USKRSNA RADIONICA U KNJIŽNICI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>