Side Navigation

X

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA BELIŠĆE

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA BELIŠĆE

Objavljeno: 18. 6. 2020.

U petak, 29. svibnja 2020. godine u Vatrogasnom domu Belišće održana je redovna godišnja Skupština VZG-a Belišće uz nazočnost zastupnika DVD-a članica VZG-a Belišće, uz poštivanje mjera zaštite od korona virusa.

Prisutni zastupnici su razmotrili sva izvješća i planove koja su predhodno dobili na očitovanje putem e-maila (Izvješće o radu VZG-a Belišća i Financijsko izvješće u 2019. godini, Izvješće Nadzornog odbora, te Plan rada i financija VZG-a Belišće za 2021. godinu), gdje su bitne stavke izlagali zapovjednik VZG-a Belišća Dubravko Čovčić i predsjednik VZG-a Belišće Nikica Mužević.

Nakon usvojenih Izvješća za 2019. godinu i Planova za 2021., te prihvaćanja „Samoprocjene funkcioniranja upravljanja i kontrole VZG-a Belišće u 2019. godini“ zaključen je rad Skupštine.

Rad Skupštine je prilagođen trenutku u kojem se održava radi pandemije korona virusa, a na temelju preporuka za provođenje mjera zaštite od COVIDA-19 sjednica je održana bez prisustva gostiju.

Dubravko Čovčić, zapovjednik/tajnik VZG-a Belišće

Izvor: ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA BELIŠĆE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>