Side Navigation

X

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE UMIROVLJENIH POLICAJACA BELIŠĆE

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE UMIROVLJENIH POLICAJACA BELIŠĆE

Objavljeno: 03. 3. 2020.

U petak, 28. siječnja 2020. godine, u Društvenom domu u Vinogradcima, održana je redovna godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Osijek-Podružnica Belišće.

Predsjednik udruge Ivica Igrec podsjetio je članove, ali i druge prisutne, među kojima je bio i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, na najvažnije aktivnosti i događanja tijekom protekle godine.

Već je iz prijašnjih godina poznato da je ova udruga među najaaktivnijim udrugama umirovljenih policajaca na širem području, a i u 2019. godini redovno su sudjelovali u obilježavanju značajnih datuma i događaja u lokalnoj sredini te se odazivali na pozive prijateljskih udruga. Umirovljeni belišćanski policajci mogli su se vidjeti i na manifestacijama poput Gastrofesta, sudjelovali su kao dio osiguranja važnih događanja u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća, uputili su se na hodočašće Gospi u Aljmaš, te su u svemu što su radili, služili na čast Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske postaje Belišće, ali i Grada Belišća. Zbog svih njihovih aktivnosti i zbog stalnog uključivanja u sva događanja u lokalnoj zajednici, prema Policijskoj upravi osječko-baranjskoj bit će upućena inicijativa za dodjelu priznanja kao najaaktivnijoj udruzi umirovljenih policajaca na području naše županije, a povodom Dana policije koji se obilježava 29. rujna.

Monika Đogaš, Gradski radio Belišće
Fotografije: Zaim Saljiji

Izvor: ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE UMIROVLJENIH POLICAJACA BELIŠĆE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>