Side Navigation

X

Održana radionica o komunikacijskim vještinama u sklopu projekta “Život u zajednici u gradu Belišću”

 

 NOVOSTI| 

U sklopu projekta „Život u zajednici u gradu Belišću“ održana je radionica na temu edukacije komunikacijskih vještina.

Radionica je održana u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Obris iz Požege, a predavač je bila profesorica Silvija Podoljak. Na edukaciji je sudjelovalo šestero umirovljenika i četvero zaposlenika u projektu, a sve u skladu s epidemiološkim mjerama.

Ovo je prva od četiriju radionica koje će se održati, a sve s ciljem širenja i unaprjeđenja socijalnih usluga starijih osoba i njihove integracije u život lokalne zajednice našeg grada.

Podsjetimo, projekt „Život u zajednici u gradu Belišću“ partnerski je projekt Grada Belišća i Matice umirovljenika grada Belišća, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Izvor: Održana radionica o komunikacijskim vještinama u sklopu projekta “Život u zajednici u gradu Belišću” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>