Side Navigation

X

Održana prva izložba LEGO kockica u Belišću

DRŽANA PRVA IZLOŽBA LEGO KOCKICA U BELIŠĆU

Objavljeno: 05. 11. 2018.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće bila je domaćin prve izložbe LEGO kockica u Belišću koja se održala u subotu, 3. studenog 2018. godine. Izložba “Bel kockice” organizirana je zajedničkom suradnjom Knjižnice, Grada Belišća i LEGO kluba “Kockice” iz Zagreba na inicijativu Belišćanke Gordane Petrović, dugogodišnje članice kluba.

“Kockice” su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO entuzijaste u cijeloj Hrvatskoj i trenutno broje oko 70 članova svih dobnih skupina i interesa. Sve njih veže isti hobi, a to je skupljanje i slaganje LEGO kockica i izrada LEGO modela. Taj svoj hobi pokazali su i mnogobrojnim posjetiteljima ove izložbe. Devet članova spomenutog kluba uspjelo je u predvorju Knjižnice izložiti najrazličitije modele i radove koji su tek maleni dio onoga što inače imaju za pokazati. Ipak, i taj maleni dio izloženih radova nikoga nije ostavio ravnodušnim. Posebno oduševljeni bili su najmlađi posjetitelji za koje je bila organizirana i zabavna igraonica i tombola.

Izložba LEGO kockica izazvala je dosad neviđen interes građana Belišća i susjednih mjesta pa se slobodno može reći da je to bila jedna od najposjećenijih i najuspješnijih aktivnosti organiziranih u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće.

 

Tekst: Dijana Milišić-Zečević

Fotke: članovi LEGO kluba Kockice

Izvor: Održana prva izložba LEGO kockica u Belišću | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>