Side Navigation

X

ODRŽANA OSMA KREATIVNA RADIONICA U KNJIŽNICI

ODRŽANA OSMA KREATIVNA RADIONICA U KNJIŽNICI

Objavljeno: 24. 7. 2020.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće u četvrtak, 23. srpnja 2020., održana je nova kreativna radionica za djecu. Obzirom na okolnosti uzrokovane epidemijom koronavirusa, Knjižnica je uspješno organizirala radionicu prema propisanim mjerama zaštite, a na zadovoljstvo svih osnovnoškolaca koji su sudjelovali na radionici. Ovoga puta bilo je šest djevojčica koje su naučile kako napraviti cvjetne bukete od papira. Kako se to radi, pokazala im je Ivana Kopić, odgojiteljica iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Bistrinaca. Za izradu buketa djevojčice su koristile hamer papir, rolice toaletnog papira, flomastere, drvene bojice, perilice, ukrasne kristale te razne ukrase od papira u obliku cvijeća, lišća i leptirića izrezanih pomoću sizzix stroja. Napravile su i ukrasne kutije od papira u kojima su nosile svoje buketiće kući.

Za ovu radionicu iskazan je veliki interes pa iz Knjižnice najavljuju njezino ponavljanje već idući tjedan. Sve točne informacije o ponavljanju radionice treba pratiti na knjižničnoj Facebook stranici i u lokalnim medijima.

Tekst i fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: ODRŽANA OSMA KREATIVNA RADIONICA U KNJIŽNICI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>